eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Търговия и продажби / Потребителски стоки / Новини
//Търговия и продажби

Версия 3,0 навлиза в електронните разплащания

Версия 3,0 навлиза в електронните разплащания
Ако сте IT компания, занимаваща се с електронни разплащания, трябва да сте запознати с излизането на най-новата версия - Version 3.0.

С актуализацията идват и промените в техническите средства, които компаниите използват, за да осъществят електронните разплащания. Една от най-впечатляващите промени е свързана с това, как компаниите тестват сигурността на системите, които предават, съхраняват или обработват информацията на собственика на картата. 

Тъй като тази промяна засяга всички, без значение на големината на организацията, малкият и среден бизнес ще бъде най-засегнат от наложените промени. Това се дължи на факта че средния и малък бизнес не разполага с необходимият опит за въвеждане на новите системи. Компаниите разчитат на по-големи външни, компании за поддръжка на системите. 

Новата 3,0 променя изискванията за тестване, значително оскъпявайки софтуера.

По-подробно със статията може да се запознаете тук


Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент