eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Мобайл / Финанси / Новини
//Мобайл

Microsoft инвестира 15 милиона долара във Foursquare

Microsoft инвестира 15 милиона долара във Foursquare
Microsoft инвестира 15 милиона долара във Foursquare като част от лицензионно споразумение, според което компанията ще получи правото да използва данните на услугата за уеб и мобилните си платформи.

Точно как Microsoft планира да използва огромното количество данни, което има Foursquare, включващо всичко от информация за местоположението на потребителите до пресонализирани препоръки и съвети, все още не е напълно ясно. Но според New York Times Microsoft ще използва данните от Foursquare, за да подобри търсенето на платформите си Bing и Windows Phone 8.

Тази сделка е последната от поредица от ходове насочени към усилията за активизиране на усилията по увеличаване на приходите. През изминалата седмица Foursquare обяви партньорството си с GrubHub Seamless, но не пожела да коментира финансовите подробности.

Повече информация по темата може да намерите тук.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент