eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Интернет ТВ / Потребителски стоки / Новини
//Интернет ТВ

Mozilla с нови идеи в рекламата

Mozilla с нови идеи в рекламата
Във вторник Mozilla даде на своите потребители heads-up, че техните браузъри ще бъдат снабдени с нова функция, наречена " Directory Tiles."  

Насочени към новите или старите Firefox потребители, Directory Tiles представлява подобряване на профилите на потребителите на Firefox. След влизане в системата, или при връщане на стар потребител, след известно време ще се им бъде изобразена страница, правоъгълни очертания. За редовни потребители на Firefox в тези правоъгълници ще са запълнени със скрийншоти на уеб сайтове, които често посещават.  

За всички останали, Mozilla планира да предложи на потребителите да ги попълнят с предварително опаковани съдържания. Според вицепрезидента  Дарън Херман  някои от директориите ще са от екосистемата на Mozilla, някои ще бъдат популярни сайтове в дадена географска местност и някои ще бъдат спонсорирани съдържания.

В блог Херман пише  "Спонсорираните страници ще бъдат ясно обозначени като такива, и докато все още води до съдържанието им, смятаме, че потребителите ще се възползват". 

Херман заяви че Mozilla все още  напълно не са разработили картата на приложението Directory Tiles. Освен това компанията е в начален стадии на този проект, и тепърва започват разговори със своите партньори.  

Той заяви че потребителите ще видят концепцията веднага след като " имаме данни за успешни тестове".

По-подробно със статията може да се запознаете тук


Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент