eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Интернет ТВ / Потребителски стоки / Новини
//Интернет ТВ

Heavy Hitters се застъпват за WiFi технологията

Heavy Hitters се застъпват за WiFi технологията
В четвъртък група от 18 организации обяви образуването на WifiForward, коалиция, която има за цел да убедят политиците да отворят нелицензиран безжичен спектър за използване от WiFi съвместими устройства. Сред членовете са American Library Association, ARRIS Group, Best Buy, Comcast, Consumer Electronics Association, Google, International Association of Venue Managers, Microsoft and Time Warner Cable.

Mike Roudi  старши вицепрезидент в Time Warner Cable's заяви:  "Всяка година WiFi трафик расте почти 70 процента и всяка година добавя десетки милиарди долари за икономиката на САЩ,".
Той добави : „ Ние очакваме с нетърпение да работим с правителството за да пуснем нелицензиран спектър, който да отговаря на потребителското търсене и по този начин  да добавим повече работни места в нашата икономика ”

Въпреки че не е част от коалицията, AT&T потвърди значението на WiFi, особено като средство за облекчаване на изискванията към нейната клетъчна мрежа.

Говорителят на AT&T Mark Siegel заяви пред E-Commerce Times “ Това е важна част от нашият план и винаги е била"

По-подробно със статията може да се запознаете тук:


Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент