eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Социални медии / Правила и регулация / Новини
//Социални медии

Google придобива SlickLogin: още една startup компания от Израел

Google придобива SlickLogin: още една startup компания от Израел
SlickLogin е малка компания, базирана в Израел, която успешно разработва уникална система за използване на едва доловим за човешкото ухо звуков сигнал, вместо парола за логване в онлайн акаунтите ни. На практика, приложението би могло да ни спести напълно помненето на пароли.

Всъщност, Google експериментират с алтернативи на пароли, за повишаване на онлайн сигурността от доста време насам. Миналата година, двама от изследователите на Google публикуваха доклад, който показва как един пръстен може да бъде използван за да удостовери самоличността ви при влизане в интернет акаунти. 

Освен това, Google се присъедини към борда на директорите на организацията FIDO, която се стреми да подобри процесите на идентификация онлайн чрез използването на биометрични данни, USB ключове, и NFC технологии. 

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент