eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Мобайл / Потребителски стоки / Новини
//Мобайл

Dropbox отново достъпен в Китай

Dropbox отново достъпен в Китай

Изглежда Dropbox е на път да даде акциите си за публично предлагане в САЩ и може би "случайно" услугата за клауд съхранение на данни си е извоювала правото да бъде отблокирана в Китай. Както винаги не е ясно какви са причините за това и колко време точно ще остане достъпна услугата за китайските потребители.

Tech In Asia отбелязва, че сайтът вече не е ограничен за потребителите в Китай, което привидно слага край на периода на изчакване, започнал през 2010 година. Но това, че Dropbox е отблокиран не означава, че той определено ще успее в Китай, напротив, дори по-сигурно е, че няма. На китайския пазар доминират местни играчи с доста по-щедри предложения от тези на Dropbox. Tencent предлага на потребителите безплатно 10TB пространство за съхранение на данни, а Baidu и Qihoo 360 по 1TB. Определено конкуренцията не е малка.

Повече информация по темата може да намеирте тук.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент