eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Интернет ТВ / Потребителски стоки / Новини
//Интернет ТВ

Бизнес стойността на SaaS

Бизнес стойността на SaaS
Компютърни и софтуерни компании се борят за сърцата и умовете на учениците от десетилетия, сега училищни администратори стават обект на smart Software като услуга и cloud computing доставчици на услуги.

Най-известните примери за използване на маркетинг тактика в класните стаи са Apple и Google, спечелили дългосрочно стратегическо преимущество. Apple направи съгласувани усилия за спечелването на ново поколение крайни потребители, дълго преди те някога да са влезли в корпоративния свят, като ги привлече с ярко оцветен, лесен за употреба eMacs. Google разработва  Google Apps за държавните училища и студенти, крайната цел е  да ги прихванат като клиенти и да се обвържат с тях. 

И в двата случая целта е била да демонстрират на студентите добродетелите на доставчиците на хардуерни продукти и софтуерни решения, за да ги спечелят като лоялни клиенти по-късно  след навлизането им в света на бизнеса. Тъй като Apple и Google са станали лидери в бързо разрастващ се cloud market. Техния образователен сектор и маркетингови усилия насочени към него, също са помогнали  училищните администратори да оценят  бизнес стойността на cloud базирани алтернативи.

По-подробно със статията може да се запознаете тук

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент