eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Търговия и продажби / Финанси / Новини
//Търговия и продажби

Fin събра нужното финансиране

 Fin събра нужното финансиране
Пръстентът, който с помощта на Bluetooth връзка позволява да контролираме различни устройства, достигна целта си и събра 100 000 $  в платформата Indiegogo.
 
Fin се носи на палеца и има вградени оптични сензори, които отчитат движение. Пръстенът позволява чрез минимални движения на палеца да контролираме телевизор, smart телефон и други устройства. Можем да намаляваме звука на телефона си като насочим палеца си към показалеца или да сменяме песента като прокараме палец по дланта си.

Fin предизвика интереса на много хора с усещането за свръхестествени сили, което носи. От друга страна, пръстенът е много полезен за хора със зрителни или двигателни затруднения. Според създателите му,  Fin ще помогне на хора с проблеми със зрението да работят по-лесно с различни устройства. Ако пръстенът постигне новата си цел и събере още  50 000 $ ще бъде достъпен за хора с нарушено зрение на цена от 59$.


Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент