eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Интернет ТВ / Потребителски стоки / Новини
//Интернет ТВ

Навлиза PCI 3.0 стандарта

Навлиза PCI 3.0 стандарта
Насочен към подобряване на сигурността на картитe за плащане и намаляване на измамите, PCI DSS 3.0 стандарт, който влезе в сила на 1 януари, въвежда големи промени, които обхващат всички 12 изисквания. Това без съмнение ще бъде шок  за много организации, когато става въпрос за техните операции в  ежедневието. Това не е нещо лошо, защото  новите изисквания ще помогнат на e-businesses  в изграждане на по-силна, по-безопасна, ниско рискова среда за клиентите.
 
Тази зима са нашумели множество истории на нарушения, Neiman Marcus и Marriott, хотел Marriott  и хотели Hilton - само да назовем няколко потърпевши. А с нарастващия брой на цифровите плащания предназначени за удобство на клиентите, рискът от измама става все по-голям.

Докато cloud technologies  и e-commerce търговията  продължават да растат и със създаването на множество точки на достъп до данните за титуляра, онлайн търговците на дребно ще стават все по-привлекателни цели за хакери. Кибер престъпниците са хитри и решителни, и  разбират  структурата на плащането с  карта .
 
Чрез спазването на новия стандарт, предприятията ще бъдат по-добре въоръжени за борбата с заплахите. Промените също така ще доведат до по-голяма съгласуваност между оценителите, ще помогнат на фирмите, ще намалеят правените компромиси и ще се създаде  по-прозрачен доставчик.
If you're thinking that transitioning to 3.0 will involve some work, you're right -- but doing that work on the front end is going to save you much more work down the line. Adopting the new standard ultimately will drive your e-commerce business into more a secure and efficient era.

Ако си мислите, че преминаването към 3.0 ще включва големи промени, вие сте прав - но това  ще ви спести много повече работа в последствие .  Приемане на нов стандарт ще вкара вашия e-commerce бизнес в по-сигурна и ефикасна ера.

По-подробно със статията може да се запознаете тук 

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент