eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Търговия и продажби / Потребителски стоки / Новини
//Търговия и продажби

Смарт хладилник - тук. Смарт термостат - тук. Следва смарт бойлер.

Смарт хладилник - тук. Смарт термостат - тук. Следва смарт бойлер.
Скоро няма да се налага да чакате 20 секунди за горещата вода от душа ви.

Дни след като ISI Technology събра повече от 436 хил. долара от Kickstarter кампания за финансиране на своя нов, свързан с интернет бойлер, компанията разкри, че е събрала нови 2 милиона от финансиране, за да подпомогнат своята идея.

Новите финанси идват от вече съществуващи инвеститори. Един от тях е SC Launch - програма за икономическо развитие от SCRA Technology Ventures.

Сега ISI ще бъдат напълно готови да въведат своите Heatworks Model1 Tankless бойлери в домовете на потребителите си, точно до другите свързани устройства като терморегулаторът Nest, свързаната система за автоматично заключване на вратите, наречена Kwikset, набор от свързани електрически крушки на Philips - Hue и смарт хладилникът на Samsung.

Подобно на другите свързани устройства в нововъзникналия свят на интернет на нещата, системата Heatworks ще бъде в състояние да предава данни за операции като температура, електрическа консумация и изразходвано време по интернет, използвайки Wi-Fi сигнал. Свързаността ще позволява да бъде настроена точната температура на водата, когато си взимате душ и границата на използвана мощност.

Това не е само прищявка и всъщност може да намали разходите ви за енергия и вода. От ISI твърдят, че вие ще бъдете в състояние да намалите с около 40 на сто потреблението си на енергия и с около 10 на сто от това на вода със системата Heatworks. Тези икономии са възможни, защото бойлерът доставя вода с точната температура незабавно. Той загрява водни молекули вместо да използва нагревателен елемент.

За момента, базираната в Чарлстън, Южна Каролина, компания ISI има повече от 1,5 хил. поръчки за своите бойлери.

Не е ясно все още само едно, дали външното дистанционно, ще бъде защитено с парола, за да ви предпазва от злонамерени хора, които искат да ви полеят със студена вода.

Източник: www.venturebeat.com

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент