eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Търговия и продажби / Медии / Новини
//Търговия и продажби

RelateIQ намира най-подходящия служител, с който да се свържете, когато искате да продавате

RelateIQ намира най-подходящия служител, с който да се свържете, когато искате да продавате
Вече търговците не е нужно да пишат мейли до всички свои колеги, за да намерят най-добрия контакт в дадена компания, на която искат да предлагат своя продукт или услуга.

RelatedIQ - нашумяващ стартъп, който цели да разтърси из основи софтуерните решения за управление на връзките с клиенти с по-приближен към изследването на данни подход, обявиха днес нова особеност наречена Closest Connections. Тя автоматизира най-бавния, отнемащ време и рисков от гледна точка на грешки търговски процес.

"Closest Connections дава информация за това кой кого познава и кой може да ви представи на свой контакт и тази информация се основава не на данните от публичните социални мрежи, а на базата на реалната комуникация с тези хора", казва съоснователя и главен изпълнителен директор на RelateIQ  Стив Лафлин в свое интервю.

Още по темата четете тук.

Източник: www.venturebeat.com

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент