eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Търговия и продажби / Финанси / Новини
//Търговия и продажби

Data Collective събра 125 млн. долара от третия си кръг на финансиране

Data Collective събра 125 млн. долара от третия си кръг на финансиране
Big Data и науката за данните са толкова примамливи в момента, че Data Collective току що събра нови 125 млн. долара, за да може да инвестира точно в компании от този вид.

Пуснатата в американската Комисия за ценни книжа и борси попълнена Форма "Д", дава малко допълнителни детайли освен размера на фонда и кой по ред е кръгът на финансиране.

Докато други венчърни дружества създават фондове посветени на "big data", Data Collective се фокусират напълно върху инвестиране в "big data"  и изследователски компании за големи данни.

Мат Оцко - един от управляващите партньори, е инвеститор и съветник на стартираши фирми през последните 30 години, още известен с инвестициите си в Zynga, BranchOut и CrowdMob. Зак Боуг - другата половина от ръководния екип е експерт-анализатор и инвеститор в ранен стадии на Square и също така съосновател на базираната с Сан Франциско - Founders Den.

Още по темата четете тук.

Източник: www.venturebeat.com

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент