eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Социални медии / Медии / Новини
//Социални медии

Google вади от тестова версия своята нова платформа за анализи - Universal Analytics

Google вади от тестова версия своята нова платформа за анализи - Universal Analytics
Google обяви пускането на Universal Analytics за широката публика. Това е реконструирана версия на платформата Google Analytics за света на различните видове устройства. Universal Analytics бе споменат за първи път през октомври 2012 г. и пуснат като публична тестова версия през март 2013.

Universal Analytics вече предлага функция за равнопоставеност с класическата версия на Google Analytics. Компанията също така постепенно ще пуска своя функционалност по потребителско ID, която ще проследява потребителите анонимно през различни устройства и сесии.

Новата платформа включва три нови вида проследяващ код (JavaScript, SDK и протокол за измерване), също така допълнителни опции за конфигурация по зададени критерии и показатели. Google още предупреждава, че само потребителите на Universal Analytics ще получават новите промени в продукта, докато потребителите на класическия Google Analytics няма да получават подобни актуализации.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент