eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Социални медии / Медии / Новини
//Социални медии

44% от регистрираните потребители на Twitter никога не са туитили

44% от регистрираните потребители на Twitter никога не са туитили
Силно активните потребители на Twitter са "редки птици", това е заключението след нов доклад по темата.

Според Wall Street Journal, сайтът, кото следи активностите в уеб пространството - Twopcharts е установил, че 44% от регистрираните 974 милиона потребители на Twitter никога не са туитили. Около 30% от съществуващите туитър акаунти са споделили по 10 или по-малко туитове, а само 13% от регистрираните акаунти са публикували по повече от 100 туита. Тъй като Twopcharts не може да следи вписването на потребителите в техните акаунти, данните са само за активността им.

Този доклад, който бе разпространен в петък идва след като Twitter обяви през месец февруари, че има 244 милиона активни месечни потребители за последните 3 месеца на 2013 година, което означева, че около 730 милиона човека са създали свои акаунти в сайта на социалната мрежа, но не са активни на месечна база.

Повече информация по темата може да намерите тук.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент