eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Реклама / Медии / Новини
//Реклама

Български награди за уеб стартира шестото си издание, с изцяло нова визия

Български награди за уеб стартира шестото си издание,  с изцяло нова визия


Най-очакваният Конкурс за уеб проекти в областта на дизайна, разработката и онлайн комуникацията официално стартира. За шеста поредна година, „Български награди за уеб“ ще обедини най-атрактивните и иновативни проекти създадени от българския уеб бранш.


В рамките на периода 15 Април до
02 юни, организаторите очакват всички уеб студиа, дигитални агенции, рекламни агенции и създатели на уеб приложения, да регистрират своите приложения и участват в надпреварата за призовете.


Шестото издание на Конкурса е с изцяло нов облик. Конкурсът „Български награди за уеб“ стартира с нова графична визия, нов уеб сайт www.webawards.bg , обновени категории, нов състав на жури. Въведени са критерии и тежести в оценяването на проектите.


Организаторите канят всички, които искат да измерят своите уеб проекти и кампании, всички, които искат да станат част от най-авторитетния конкурс у нас, да подкрепят събитието като направят регистрация в него.


Събитието е с медийната подкрепа на e-times.bg .Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент