eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Мобайл / Потребителски стоки / Новини
//Мобайл

Новото Photos приложение на Apple ще синхронизира редактираните снимки на всички техни устройства.

Новото Photos приложение на Apple ще синхронизира редактираните снимки на всички техни устройства.

Apple представи подобренoто приложение Photos за новата операционна система - iOS8 на годишната WWDC 2014 конференцията в понеделник. То включва нови инструменти за лесна обработка на снимки, които ще синхронизират промените в реално време с всички iOS устройства, с които разполагате.

Обновеното приложение автоматично ще се синхронизира с iCloud за да ви даде достъп до всички снимки налични в Apple устройствата ви.

Приложението включва нови инструменти за редакция, по-лесно изрязване и изправяне на снимки както и настройване на цвета и светлината в снимката. След като снимките се синхронизират с iCloud, всички редакции се запазват автоматично на всички Apple устройства.

Заетото простанство ще се приспада от наличните 5GB свободно пространство за потребителите на iCloud, ако имате повече снимки може би ще се наложи да преминете към по-голям iCloud план. Също така Apple представиха и новите iCloud планове – 20GB за $0.99 долара на месец и 200GB за $3,99 на месец.

Освен това Apple планира да пусне и нова програма за обработка на снимки за Mac, използвайки новата операционна система OS X Yosemite. Очаква се програмата да бъде пусната в началото на 2015-та година, тя ще предлага същият набор от инструменти за обработка на снимките, които iOS приложението предлага.

Галерия
apple-iphone-4-8gb-black-.jpg Screen-Shot-2014-06-02-at-3.53.01-PM.png

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент