eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Интернет ТВ / Спорт / Новини
//Интернет ТВ

Google Maps ви предлага разходка в стадионите на Световното първенство по футбол.

Google Maps ви предлага разходка в стадионите на Световното първенство по футбол.

Остава по-малко от седмица до старта на Световното първенство по футбол в Бразилия, ако планирате да присъствате и се нуждаете от съдействие за да намерите мястото си на стадиона, Google Maps има решение на вашият проблем.

От сряда можете да разгледате всички 12 стадиона, които ще са домакини на Световното първенство като освен тях можете да разгледате и пространството около стадионите с помощта на Steet View.

До скоро стадионите като Rua Professor Eurico Rabelo в Рио де Жанейро можеха да бъдат лесно открити в Google Maps, но вътрешният интериор не беше достъпен за разглеждане с виртуалният тур на Street View.

Да получите видима представа как изглеждат стадионите и площите покрай тях може да се окаже доста полезно, имайки предвид факта, че са разположени в различни населени места: Бело Хоризонте, Куритиба, Рио де Жанейро, Салвадор, Порто Алегре, Брасилия, Форталеза, Куяба, Мануас, Ресифе и Сао Пауло.


Само 6 от всички 12 стадиона обаче имат Wi-Fi мрежи, според Вашингтон пост ако нямате мобилен план с включен достъп до интернет може би е добра идея да се подготвите предварително и да си направите някои важни записки преди да стъпите в Бразилия.


Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент