eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Социални медии / Медии / Новини
//Социални медии

Google ще ни предупреждава с туитове в кризисни ситуации

Google ще ни предупреждава с туитове в кризисни ситуации

Google предлага нова услуга под името “Crisis Response”, която е създадена за да направи “информацията в критични моменти много по-достъпна”, до сега е използвана за урагани и наводнения. Google ще предоставя също така и подходящи туитове на специално място в менюто “Public Alerts”, което има за задача да уведоми потребителите за наближаваща опасност в близост до тях, което до сега се прави от официалните източници на информация.

От 3-ти юни Google пуска Public Alerts, което ще включва туитове от някои от най-горещите места допълнени от коментарите под него, като например информация за затворили училища. Освен това ще показва и какво хората виждат по време или след бедствието, или с други думи – разкази на очевидци.

“Много хора непосредствено преди бедствието споделят важна информация в социалните мрежи”, твърдят от Google. “Ние искаме да направим важната информация по-лесно достъпна успоредно с информацията от официалните източници”.

Единственият недостатък в момента е, че услугата ще е достъпна само в англо-говорящи страни, освен това е ограничена в специфични предупреждения. Въпреки това от интернет гигантът твърдят, че усилено работят по развитието му както и социалната му интеграция в близкото бъдеще.


Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент