eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Мобайл / Потребителски стоки / Новини
//Мобайл

Пускат Google Glass с дизайнерски рамки на пазара в САЩ

Пускат Google Glass с дизайнерски рамки на пазара в САЩ

Очилата Google Glass, проектирни от модната икона Diane von Furstenberg са вече налични за поръчка в САЩ. По-рано този месец Google представи партньорството си с дизайнерката и предстоящото представяне на продуктова линия изработена от студиото на Furstenburg, DVF. Линията, още позната като “DVF | Made for Glass” е първата по рода си и включва 5 нови рамки и осем нюанса на стъклата. Всяка една рамка струва 1725 долара, а очилата са на цена 1620 долара.

След всички подигравки свързани с начина, по който изглеждат очилата, от Google решиха да ги направят по-модерни. През януари компанията пусна своята титаниева колекция очила, доста по- стилна от оригиналният, първоначален вариант. Без съмнение, независимо от дизайна, очилата все още изглеждат странно на лицето и не са избягали от обичайната неловкост при среща с тях. Но въпреки високата цена, проектирането с моден нюанс ги прави по-лесни за възприемане от повече хора.Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент