eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Търговия и продажби / Медии / Новини
//Търговия и продажби

Стартира най-новият проект на Нет Ентертейнмънт

Нет Ентертейнмънт Груп ООД (Net Entertainment Group) – собственикът на BGMama и на Winner.bg, пусна на 4 март мъжки lifestyle сайт – Lifestyle.Winner.BG, който е секция в Winner.bg.

Любопитни и важни новини, интервюта, коментари и анализи по различни теми, светски и медийни клюки, полезни мъжки съвети и актуални видеоклипове са основните теми на рубриките в Winner Lifestyle. Една от секциите на сайта е за диалог с потребителите на популярния модел Николета Лозанова – всеки посетител може да зададе въпрос към нея и да получи отговор. Конкурс за красота и сексапил е друга секция и ще стартира в най-скоро време и всеки месец ще стимулира с награди момичета, избрани чрез гласуване. Ще бъдат публикувани и новини за горещи “уинър-партита” със звездите и моделите на сайта в най-добрите български клубове.

Младата българска интернет-компания Net Entertainment Group придоби през август 2009 г. 76% от Winner.bg (eTimes – 24.08.2009), а преди това бе станала притежател на най-популярния женски сайт BG-mamma.com, както и на портала за кино и трейлъри Dtrailer.com.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент