eTimes Online Marketing News Logo

За нас

 eTimes е единствената медия на българския пазар за е-бизнес, електронна търговия, интернет маркетинг и реклама, мобилен маркетинг, социални мрежи, web 2.0. Медията е основен източник на информация за всеки, който използва или ще използва интернет и интерактивната комуникация за връзка с клиенти, както и за всички фирми, които предоставят продукти и услуги, които правят тази комуникация възможна.


eTimes предоставя на читателите си ексклузивни новини, анализи, мнения пораждащи размисли, проучвания по поръчка на медията, всичко това с една цел, за да отговорим на фундаменталния въпрос: как дигиталната среда и интерактивната комуникация могат да подобрят и развият моят бизнес?

eTimes не е медия за технологиите, а за бизнес възможностите, които се откриват на база развиващите се технологии. В този смисъл eTimes следи възникващите интерактивни платформи, представя авторитетно покритие на секторите мобайл, маркетинг, реклама, интернет телевизия, социални мрежи и търсене и показва синергиите между дигиталните платформи.

Читателите на eTimes са представители на най-различни бизнес сектори и имат многостранни интереси, свързани с интернет индустрията, маркетинга, рекламата и възможностите на мобилната комуникация.

eTimes е и медиен партньор и платформа за новините от индустрията на Webit – единственото изложение и конференция за Югоиюточна Европа за е-Бизнес и е-Маркетинг, което е в календара на Глобалната Мобайл Маркетинг Асоциация, IAB Европа и др.

eTimes ще се развива в посока, в която да посреща нуждите на своите читатели, като не само предоставя информация и мнения на експерти от индустрията, но и като съдейства за организацията на събития, с цел запознаване на обществеността с ключовите части на е-Бизнеса и е-Маркетинга.

Издател на eTimes ее-Academy – център за професионално обучение с държавен лиценз. Е-Academy е също така и организатор на Webit – е-Бизнес и е-Маркетинг Изложение за Югоизточна Европа.

 

 

Пламен Русев

Председател
e-Academy


Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент