eTimes Online Marketing News Logo
BG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Изпращане на PR съобщение

PR сфера е новата ни секция в eTimes, където публикуваме прес съобщения, които смятаме, че са важни за нашите читатели. Ако работите в PR сферата или сте компания която има какво да каже за себе си, не се колебайте да ни изпратите вашите PR анонси.

Изпращане на PR съобщение!
Пр Сфера
RSS От 1 до 15 of total 105 Събития

NEG придоби автопорталите Tuning.bg и Testdrive.bg и приобщи сайта за здравословен начин на живот BB-Team.org

Интернет медийната компания NEG (НЕГ.БГ ЕAД) продължава да расте, разширявайки портфолиото си от сайтове общности със специфични и лоялни аудитории.

е-Академия стартира образователната си програма за 2010/2011 с първо ниво на курса за SEO (Search Engine Optimization)

SEO (Search Engime Optimization) не е метафизика. Това е процес по привличане на потенциалните клиенти в правилното време. Това обучение ще ви даде технически и маркетинг познания, за да изградите стратегия за най-добро позиционитане на сайта и бранда си така, че да бъдете конкуретноспособни.

Церемония по награждаване на победителите в БГ Сайт 2010

Официалната церемония по награждаването ще се състои на 12 ноември 2010 г. от 19 ч. в Модерен театър, София, който се намира на ул. Върбица 12.

„Мултимедийна работилница“ стартира обучения за ключови компетентности, по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси“

Учебният център предлага 24 обучения по ключови компетентности, сред които и "Дигитална компетентност"

Макс Телеком безплатно ъпгрейдва скоростта на мобилния интернет на всички свои настоящи абонати на услугата МаxDSL

Българският WiMAX оператор Макс Телеком вече предлага скорост за мобилен достъп до Интернет до 8 Mbps. През месец юли 2010 г. компанията обяви пилотно своите нови скорости за градовете Ямбол и Кърджали. Сега тези скорости са достъпни за всички потребители на оператора в страната. Паралелно с това Макс Телеком безплатно увеличи скоростта до 4 Mbps на всички свои абонати на услугата MaxDSL, без това да се отрази на месечния им абонамент.

Сирма Мобайл създаде първото българско приложение за мобилната операционна система Bada на Samsung

Приложението се нарича Where Am I и съчетава най-новите технологии в сферата на социалните мрежи и услугите, базирани на местоположението (LBS - Location Based Services

Възползвайте се от отстъпките за единственото събитие за дигитален бизнес в Румъния, ro:newmedia

На 9ти и 10ти ноември в Букурещ ще се проведе единственото събитие за дигитален бизнес в Румъния – ro:newmedia.

Открийте от какво се интересуват вашите клиенти

По време на събитието Webit, Нилсън Кампъни постави фокуса върху видео рекламата, като представи инструменти за задълбочено познание на потребителите в Интернет. Според последното глобално онлайн проучване на Нилсън, онлайн потребителите прекарват все повече време с новите технологии и пред своите екрани. Затова разбирането на насоките на потребление е от особено значение за рекламодателите и издателите на онлайн съдържание.
България събра на Webit 2010 световния дигитален бизнес

България събра на Webit 2010 световния дигитален бизнес

Събитието се превърна във визитка на България и интернет индустрията за Централна и Източна Европа
Работен семинар за компютърна графика и уеб CGAndWeb

Работен семинар за компютърна графика и уеб CGAndWeb

6 и 7 ноември 2010 г., София. В програмата са засегнати: създаване на страници и приложения във Фейсбук; мобилни приложения; брандиране на видео канали; анимация в банерите; Javascript и HTML5 срещу Flash; кампании с електронни бюлетини; вирусен маркетинг и др.
Топ мениджъри от Microsoft и Yahoo на webit 2010: Диалогът с потребителите в социалните мрежи е задължителен за компаниите

Топ мениджъри от Microsoft и Yahoo на webit 2010: Диалогът с потребителите в социалните мрежи е задължителен за компаниите

Темата за управление на фирмената репутация в тях бе обсъдена вчера (28.10.2010) в един от панелите на програмата на webit 2010 – най-голямото събитие за дигиталния бизнес в Централна и Източна Европа, което се провежда в София от 27 до 29 октомври.
14,7 млрд. евро са инвестирани в онлайн реклама в Европа през 2009 г.

14,7 млрд. евро са инвестирани в онлайн реклама в Европа през 2009 г.

Това обяви вчера (28.10.2010) президентът на IAB Europe Ален Йоро по време на презентацията си на webit 2010 – най-голямото събитие за дигиталния бизнес в Централна и Източна Европа

Органиациите от ИКТ бранша отбелязват рождения ден на Интернет

В кампанията се вкючват БУА, АСТЕЛ, БАСКОМ, БАИТ и ИКТ Клъстер
Промоции и нови продукти от Host.bg

Промоции и нови продукти от Host.bg

Във връзка с участието си на WebIT Expo and Conference, Host.bg прави промоция за всички планове за споделен хостинг. Всеки клиент, който закупи хостинг за една година или по-дълъг срок, получава бонус една година абонамент. Промоцията е в сила до 03 ноември 2010 г. включително.
Дигиталният пазар в България с 10% ръст за 2010

Дигиталният пазар в България с 10% ръст за 2010

Webit Expo & Conferences 2010 беше открито днес от председателя на е-Академия и почетен посланик на Webit – Пламен Русев и президента на IAB Europe и предцедател на почетния борд на Webit Ambassadors Ален Йоро.

Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент