eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Пр Сфера

Церемония по награждаване на победителите в БГ Сайт 2010

Наближава финалът на конкурса БГ Сайт 2010, когато ще разберем и кои са победителите в него.

Официалната церемония по награждаването ще се състои на 12 ноември 2010г. от 19 ч. в Модерен театър, София, който се намира на ул. Върбица 12 .

Традиционен Уеб семинар в рамките на БГ Сайт

Уеб семинарът е традиционен форум, уникален за България по тематика и аудитория. Като съпътстващо събитие към конкурса „БГ Сайт”, семинарът преминава при голям интерес от страна на професионалистите в бранша, рекламни агенции, медии и крайни клиенти.

Целта на Уеб семинара е да се представят и дискутират съвременните приложения в Интернет средата, да се очертаят проблемите и перспективите, да се покажат най-добрите постижения, да се създаде атмосфера за контакти. Обсъждат се последните тенденции в разработването на уеб проекти в регионален и световен мащаб, представят се нови комуникационни, хостинг и други, свързани с Интернет, решения.

Традиционният Уеб семинар в рамките на БГ Сайт тази година ще се проведе на 12 и 13 ноември във Факултета по Математика и информатика на Софийския университет, който се намира на бул. Дж. Баучър 5.

Семинарът е безплатен и регистрацията не е задължителна. Пакети с материали за семинара ще получaт само регистрираните посетители. 

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент