eTimes Online Marketing News Logo

ТърсенеBG Site 2014

Свободни работни позиции


Регистрирайте се

Като регистриран потребител ще получиш: пълен достъп до информацията в сайта, възможност да пишеш коментари, абонамент за ежедневни и ежеседмични обновявания на новини и статии, абонамент за свободни работни места по зададен критерии


Пр Сфера

е-Академия стартира образователната си програма за 2010/2011 с първо ниво на курса за SEO (Search Engine Optimization)

SEO (Search Engime Optimization) не е метафизика. Това е процес по привличане на потенциалните клиенти в правилното време. Това обучение ще ви даде технически и маркетинг познания, за да изградите стратегия за най-добро позиционитане на сайта и бранда си така, че да бъдете конкуретноспособни.

Към кого е насочено обучението?

Ефективните маркетинг специалисти непрестанно търсят начини да подобрят позиционирането на сайта си в търсещите машини. Без значение дали се занимавате сами с SEO кампанията си или ползвате консултантски услуги, курсът ще ви помогне да оптимизирате подхода си и да се възползвате от всички конкурентни предимства в рамките на онлайн пазара.

Какво ще науча?

Курсът ще предложи ценни практически и технически знания, които ще ви помогнат в изграждане на SEO стратегия, която да осугури по-голям брой релевантни посетители на сайта ви и да ви осигури висока възвращаемост на инвестицията. Ще научите повече за градивните блокове на оптимизирането: структура на уебсайта, ключови думи, създаване на съдържание и линкове.

Кои са основните теми?
  • Ключови компоненти на успешната SEO стратегия
  • Иновации в областта
  • Оптимизиране на съдържанието и мястото на вашия сайт в търсещите машини
  • Потребителския интерфейс и дизайна като инструменти за повишаване на трафика
Кой ще бъде лектор?

Лектор на семинара ще бъде Огнян Младенов, основател и собственик на агенцията SEOM, специализирана в Search Еngine Optimization (SEO). Занимава се с оптимизация за търсачки повече от 10 години. Огнян е работил и провеждал консултации и обучения в над 330 фирми и организации. Той е и един от организаторите на SEO конференциите и лектор на много от големите събития на IT бранша в България.

От него ще научите кои са добрите практики и стратегии в оптимизацията на търсещи машини, както и как да управлявате онлайн репутацията на бранда си чрез SEO.

Къде и кога ?

Обучението ще се проведе на 1-ви декември в конферентната зала на хотел Central Park (до НДК) от 9:30 до 17:00 часа.

Цени за регистрация:

Онлайн регистрация (до 28 ноември): 120 лв. (без ДДС)
Регистрация на място: 160 лв. (без ДДС)

5% отстъпка при записване на повече от един участник от една организация.

За въпроси и записвания не се колебайте да се свържете с нас на телефон +359 52 611 600 или ни пишете на office@e-acad.eu. Побързайте, местата са ограничени.

Сподели:
Здравейте, Гост - Вход | Регистрация |
Абонирай се: Email абонамент RSS абонамент Facebook абонамент Twitter абонамент